Екипът на Радио Александрина Ви пожелава приятни минути и весело настроение!

Viber Поздрави

Вход през Facebook

Радио Александрина

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

Онлайн Потребители

0 потребителя и 61 гости онлайн
Топ класация МегаРейтинг Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! PageRank
С гръм и трясък, в класацията влиза новото поп-фолк радио с нежно име АЛЕКСАНДРИНА!
Дискусията е стартирана от dj_aleks , на 23 Юли 06:01

След като при миналото издание на класацията през февруари се „възмутихме”, че и 5-те най-търсени радиа в Slusham.com са чалга, този път имаме „пробив” – петото място не е чалга, то отива при Traffic Radio!

Това едно радио да попадне в класацията за най-търсени радиа може би не трябва да е гордост – по простата причина, че ако посетител е дошъл при нас, той не е избрал официалния сайт на интернет радиото (ако въобще има такъв…).

Естествено, възможно е и друго – радиата с адски много посещения все пак се търсят и в радио порталите! Т.е. възможно е да обираме „малка част от пая”, но в сравнение с другите мишки, това да е много.

И така, стига празни приказки – време е да представим новия лидер! С гръм и трясък, в класацията влиза новото поп-фолк радио с нежно име АЛЕКСАНДРИНА!

Да, тя не е Веселина, тя не е Вероника, тя има лидерското име АЛЕКСАНДРИНА!

Новата нежна, но гореща медия за поп-фолк хитове и поздрави.

http://www.slusham.com/internet-radio-top-5-ima-nova-zvezda-radio-aleksandrina.html#commentspost

Отговора
Трябва да сте член на групата, за да можете да публикувате отговори.

Внимание!!! Този сайт Не помещава, Не архивира и Не складира никакви аудио и визуални материали на своята памет. Всички публикувани линкове се намират свободно в интернет пространството и са свободни за публичен достъп. Това което правим, правят всички търсачки, сред които и най-популярните като Google и Yahoo. Aleksandrina.net НЕ ХОСТВА никой от файловете предоставени за сваляне.